FirstMovers

FirstMovers

Opstart:
Tirsdag den 31. august 2021

Træningstider:
Tirsdag fra 16.30-17.30.

Årgangene er som følgende:
U6 = årgang 2014 og 2015.
U4 – årgang 2016 og 2017 – 1 voksen/ledsager pr. barn.
U2 – årgang 2018 og 2019 – 1 voksen/ledsager pr. barn.

Pris:
500 kr. pr. sæson – 

Efterårssæson September til Januar.

Forårssæson Februar til Juni

 

Midtmors Firstmovers er et unikt sportstilbud for de 1-6 årige. 
Foreningerne i Midtmors Sport er er gået sammen om at tilbyde områdets børn, helt ned til etårsalderen, en god start på foreningslivet.

Vi ønsker at give de yngste den bedste start på deres motoriske rejse.  

”Midtmors Firstmovers” er et alsidigt idrætstilbud til de 1 – 6 årige. Nordvestmors BK, Morsø HK, Midtmors Gymnastik og Fitness samt Midtmors Sportsforening står bag projektet. Det er et tilbud til de børn som før ville gå til enten håndbold, fodbold, gymnastik eller badminton. Vores idé er, at det skal være ”rugekassen” for alle foreninger med aktiviteter som bold, løb, gymnastik, koordination og motorik. Vi vil altså både spille fodbold, slå kolbøtter, slå til en fjerbold og meget, meget mere. Aktiviteten kører året rundt  – altså både indendørs i vinterhalvåret og udendørs når vejret tillader det. 

Træningen foregår 1 gang om ugen, af ca. en times varighed, og deles op i aldersgrupperne 1-2 år, 3-4 år og 5-6 år. De to yngste grupper har en voksen/ledsager med til træningen, som man kender det til fx forældre/barn gymnastik. Selve træningen foregår i små stationer.

Der er MASSER af fordele ved vores projekt:

  • Vi tilbyder aktiviteter, der har til formål at give børnene forskellige, sjove og udviklende muligheder for at udfolde sig fysisk og socialt.
  • Børnene får mulighed for at afprøve flere idrætsgrene inden man vælger og dermed undgår at vælger forkert og få et ”nederlag”. Efter 6 års alderen kan børnene så vælge den/de idrætsgrene som de ønsker.
  • Vi skaber et trygt læringsrum, hvor børnenes gode oplevelse med bevægelse er i højsædet.
  • Trænerteams med mange kompetencer indenfor forskellige idrætsgrene.
  • Større hold og dermed større fællesskab blandt både børn og forældre.
  • Vi ønsker at aktivere forældrene mens børnene er til “Minisport” – evt. med et gå/løbe/cykel hold – dette er endnu på udviklingsplan.

Vi har brug for flere cheftrænere og hjælpetrænere.
Det er meget vigtigt for os, at man IKKE står alene med et hold – derfor prioriterer vi meget højt, at der er 2-3 cheftrænere og x antal hjælpetrænere på holdene. Således er man ikke bundet til hver gang at møde op, men har mulighed for afbud. Der ligger en godtgørelse og en tøjpakke til trænerne – men derudover ligger der jo verdens bedste frivillige arbejde med masser af gode oplevelser og gode relationer. – kontakt Keld på 26 74 22 51, hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Har I spørgsmål eller kommentarer, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte os.

Styregruppen er følgende:
Mette Thorhauge, Midtmors Gymnastik og Fitness
Mikkel Hangaard, Nordvestmors BK
Jane Ry, Morsø HK
Keld Andersen, Midtmors Sportsforening
Karina Villadsen, Midtmors Sport

De bedste hilsner
Nordvestmors BK, Morsø HK, Midtmors Gymnastik & Fitness og Midtmors Sportsforening.31.